• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Aannemers en zzp-ers

Als uitvoerend aannemer, zzp er of calculatiebureau komt u het ongetwijfeld bekend voor. U wordt benaderd om een prijs uit te brengen voor een project maar het ontbreekt u op dat moment aan voldoende calculatie capaciteit. Graag spelen wij hier op in en ondersteunen u op locatie bij het opstellen van begrotingen en indien gewenst ook het aanvragen en beoordelen van de bijbehorende offertes.

 

Architecten/ontwerpers

U heeft een fraai plan ontworpen voor uw opdrachtgever en de vraag komt wat de kostprijs is voor het bouwen van dit plan en of dit aansluit bij het beschikbare budget. Als aanvullende dienst voor uw opdrachtgever kunt u ons dan inschakelen voor het maken van een elementenraming of open begroting. 

 

Particulieren en bedrijven

U heeft bouwplannen voor een nieuwe woning, een bedrijfspand of verbouwplannen. Op basis van de beschikbare tekeningen kunnen wij geheel onafhankelijk een kostenraming of kostprijsbegroting voor u maken, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Ook wanneer u reeds een prijsopgave heeft ontvangen kunnen wij die als onafhankelijke partij voor u toetsen. Wanneer de kostprijs niet aansluit bij uw budget denken wij met u mee in alternatieven.